Akta vårt Internet! Sopa ACTA från bordet nu

Hur kallt det än ser ut att bli på lördag tänker jag tillbringa en timme eller så på Sergels Torg som protest mot ACTA. Det hoppas jag att du också tänker göra.

Har du fortfarande inte koll på vad ACTA är för något tycker jag att du ska börja med att läsa +Emanuel Karlsten s krönika i DN idag:

http://www.dn.se/nyheter/emanuel-karlsten-dags-att-vakna-upp-och-stoppa-lomskt-avtal

Sedan kan du gå vidare till http://opassande.se och läsa ikapp där. Jag tror att vi kan stoppa ACTA genom att ryta till ordentligt och i tid. Men det gäller att det inte bara är de vanliga demonstranterna som är där, utan även alla vi andra, som har vår utkomst av webben och förstår vad den här typen av lagstiftning betyder.

Riktigt starkt och bra av Feber att ta upp det här för sin breda läsekrets. Cred till +Wille Wilhelmsson och +Roger Åberg .

#actagainstacta #ACTA

Reshared post from +Wille Wilhelmsson

Embedded Link

Demonstration mot ACTA på lördag

4:e februari demonstreras det mot handelsavtalet på Sergels Torg

Förstora klippet

Nu på lördag den 4:e februari kommer det att ske en demonstration mot det förkastliga ACTA-avtalet på Sergels Torg i Stockholm.

Sverige har som bekant redan godkänt ACTA-avtalet men det kommer inte att gå igenom i något EU-land om Europaparlamentet röstar ner det i sommar. Därför är det hög tid att börja agera redan nu för att se till så att inte "handelsavtalet" går igenom.

Förutom demonstrationen i Stockho…

Google+: Reshared 3 times

Google+: View post on Google+