Bangerhead städar för allt vad tygen håller

Efter att Bangerhead hade den dåliga smaken att spamma halva bloggvärlden med hjälp av de e-postadresser som stals från Bloggtoppen så har deras sökresultat inte varit sig likt. De själva har förstås förstaplatsen och deras sitelinks täcker upp rätt bra, men strax därunder börjar eländet för Bangerhead.

Det ser nu ut som om de kämpar hårt med att komma tillrätta med det nu då det skapas Bangerhead-konton på löpande band på alla Sociala media-sajter.

Facebook fanns (förstås) redan innan, men kontona på Twitter, Vimeo, LinkedIn, Quora… Det funkar inget vidare på Google.se än så länge, och därför spottar man ur sig den ena bloggartävlingen efter den andra och använder på så sätt halvstarka modebloggar som buffert mot annat.

Men om man tittar efter på Google.com ser man hur sociala medier ställer sig på kö för att få plats i resultatet. Ännu så länge ligger min egen, ilskna bloggost tvåa både på .se och på .com, men i övrigt är det väldigt olika sökresultat som visas.

Det allra märkligaste är att Bangerhead, trots att de helt uppenbarligen kämpar hårt för att förbättra sina sökresultat, fortfarande inte har kommunicerat med mig över huvud taget, eller ens kommit med en förklaring till det inträffade.

Så vad säger +Tommy k Johansson Fager och ni andra som syns i sökresultatet? Är jag en bitter kaninkokare som nu återigen länkar upp min post om det inträffade? http://www.lindqvist.com/bangerhead-se-spammande-puckon/ Själv känner jag att de gott kan ha det, ytterligare ett tag. Men vad tycker ni?

Google+: View post on Google+