Bra beslut av Jim Nelin

Jim Nelin meddelade just på Twitter att han tagit beslutet att stänga av Emochan. Det är helt klart rätt beslut i rättan tid, för jag vet inte hur länge till som folk skulle orkat sitta och posta bilder på petunior, skuttande delfiner, roliga katter, söta rådjur, gulliga kaniner och my little pony.

Detta är en stor vinst för alla som ogillar mobbing på internet och den allra största äran tillfaller Hanna Fridén som kom upp med idén om hur man på ett positivt sätt och med kärleksfulla budskap kan uppmärksamma en sajt som Emochan och därmed dels få dess ordinarie publik att tröttna, men samtidigt kunna skapa uppmärksamhet kring ägande och hosting.

http://www.hannafriden.com/politik-samhalle/emochan-ett-forum-mot-yttrandefrihet-som-premierar-att-kalla-minderariga-for-slynor/

I det här fallet föll polletten äntligen ner för företaget Jine som hostade sajten, i och med att jag påpekade att de var delaktiga i att någon hade hängt ut mig som pedofil på sajten. Det hade å andra sidan ingen gjort om inte jag hade varit ganska vokal kring mitt deltagande i att försöka älska sönder den under helgen.

Men allra mest fantastiskt är att detta, på något sätt, visar att kärleken övervinner allt.

Google+: Reshared 1 times

Google+: View post on Google+