Nikkelin: 2012-03-25

nikkelin posted nikkelin: @Daloula_Maryem Nä. Enligt Latitude är den fortfarande på Nybroplan. Men jag tror helt enkelt att den är mos..
nikkelin posted nikkelin: @YlvaOlofsson Kul att du gillade. @Ordkameleonten.
nikkelin posted nikkelin: @Halloj_Inger Gammalt inlägg som jag nogsamt vårdar två gånger om året så att det omväxlande handlar om vintertid och sommartid..
nikkelin posted nikkelin: @frssoder In och läs min blogg. Allt (även det som inte ser ut att göra det) handlar om sökmotoroptimering. http://t.co/FVetg2Lu.
Nikke Lindqvist Anna Stone Pöldma likes your Wall post..
Nikke Lindqvist William Haverinen Bredberg posted in Pirater som pratar: "tycker vi som pirater ska ta reda på hur man…".
Nikke Lindqvist Lena Lundholm posted on your timeline..
Nikke Lindqvist Robert Lindstedt likes your Wall post..
Nikke Lindqvist Frida Nelhans subscribed to your public updates..
Nikke Lindqvist Marcus Ekholm posted in SEO/Onlinemarknadsförare 2011: "nikke.. vet du vilket håll man ska dra visaren…".
Nikke Lindqvist Aija Darling mentioned you in a comment in SEO/Onlinemarknadsförare 2011: "Nikke Lindqvist Om internet dör en vacker dag,…".
nikkelin posted nikkelin: @GustavErikson 7.50..
nikkelin posted nikkelin: @GustavErikson För att de har cash som de vill investera och helt kallt räknar med att världsekononmin faller och guldet går upp?.
nikkelin posted nikkelin: @bolstad och där ligger den och latitudar på botten av nybroviken… @annlickander @Daloula_Maryem.
nikkelin posted nikkelin: @mattiasostmar Tack kompis! @britstakston.
nikkelin posted nikkelin: @ekocharter Nästan inga: https://t.co/gXX3z5xx.
nikkelin posted nikkelin: @kinkymal Tvåa. Brukade vara hysteriskt på förstaplatsen, men min title är bättre än Wikipedias, så det kommer rätt många ändå..
nikkelin posted nikkelin: @PetterHedman en och annan, men den har bara fått drygt 300 klick under månaden (vilket innebär att 64000 inte har klickat)..
nikkelin posted nikkelin: @chisp Tyvärr är det vintertiden som är normalen. Önskar vi kunde göra som Ryssland och flytta tidszonen en timme österut..
nikkelin posted nikkelin: @mikael108 Det var faktiskt sommartidsomställningen som stod för merparten av den trafiken. 95 % av den närmare bestämt 🙂.
Nikke Lindqvist Alexander Gryth requires approval to join Vardagshjältar mot nätmobbning..
nikkelin posted nikkelin: @Webbdo Lite över. Var bra många fler inatt 🙂 http://t.co/lfhjnhoq.
nikkelin posted nikkelin: @fridanelhans Ha-ha! Klart jag kommenterar! @svt.
nikkelin posted nikkelin: @ingemarsdotter Tack! Ska bli kul att göra uppföljning i #studiobronx 5 april. @mattiasostmar @britstakston.
Nikke Lindqvist Deeped Niclas Strandh commented on your link: "Det intressanta är också att man i artikeln…".
Nikke Lindqvist Marcus Hammarstrand likes your link..
Nikke Lindqvist Patrik Skarnäs posted in Il Caffè: "cool kille jag hitta på en rese site,)".
Nikke Lindqvist Jonas Lejon posted in WordPress-utveckling: "Plugin för sommar/vintertid, finns det? Om inte,…".