Twitter är ingenting. Det är ju bara en chatt

Jorå, en efterhängsen sådan. 

#sdgate   #sverigedemokraterna  

Reshared post from +Sverigedemokraterna

Dagerlind (Demofon) står inte för vad han skriver

Som vanligt, när Dagerlind skriver saker under eget namn, så raderas tweetsen snabbare än man kan säga ögonbrynspiercing, SD-kuriren eller redaktör för Avpixlat. Själv, säger han till Aftonbladet, att en tweet är något man ska fästa sig vid: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16434082.ab 

Twitter är liksom ingenting. Det är ju bara en chatt. Jag kan ju skriva vad som helst. Det är inget som ska ut i tidningarna. Då kan jag säga det att jag står inte för någonting på Twitter. Det har ingen relevans. Det är bara skitsnack. Då kan jag sluta twittra i så fall. Det jag står för är det jag skriver i mina debattartiklar och krönikor.

Vi anser inte att det spelar någon som helst roll huruvida Mats Dagerlind har uttalat sig i egenskap av krönikör på SD-kuriren, redaktör för Avpixlat eller ens som hundägare. Vi tycker att det räcker att han säger det i de egenskaper han presenterar i sin Twitter-bio, nämligen "Politisk bloggare, frilansskribent, översättare, sekulär humanist och värdekonservativ liberalsocialist med kärlek till hundar, gitarrer och motorcyklar". 

#sverigedemokraterna