Nu kan du enkelt visa recos på din egen sajt!

Det var en stor lättnad att skriva den här bloggposten, och det ska bli riktigt roligt att se vårt API och WordPress-pluggen som +Angry Creative har utvecklat kommer att användas på andra sajter.

Reshared post from +Reco

Reco <3 +Angry Creative

Ibland händer saker helt utom ens kontroll. Det är inte alltid det är bra, men i det här fallet är det riktigt superbra! Webbyrån Angry Creative byggde en sajt åt en av våra kunder, och ville bygga in kundens recos i deras WordPress-sajt. Det gjorde de genom att utvecka ett WordPress-plugin, och de fick därför tillgång till vårt företags-API. När WP-pluggen var klar släppte de ut den för allmän användning, vilket i sin tur fick oss att äntligen få tummen ur, och utveckla ett enklare sätt för våra kunder att få en API-nyckel och kunna börja använda pluginnet. Nu är vi klara med det! Stort tack till Angry Creative, som hjälpte oss på vägen.

Här kan ni läsa mer om API-kopplingen och WordPress-pluginnet och hur du gör för att installera det på din egen sajt:

http://blogg.reco.se/reco-pa-din-sajt-via-api-och-wordpress-plugin

Embedded Link

Reco på din sajt via API och WordPress-plugin

Idag öppnar vi vårt API så att du som kund kan hämta in recos i realtid och implementera dem på din sajt. Om du använder WordPress är det extra lätt, eftersom webbyrån Angry Creative har gjort ett Wor…

Google+: View post on Google+